Πράγματα που δεν ξέρατε για την κολπική αναζωογόνηση

Vaginal rejuvenation is a treatment that is carried in Crete Fertility Centre. Crete-Fertility-Centre-Vaginal-Rejuvenation

Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ακούσει για τη δημοφιλή θεραπεία κολπικής αναζωογόνησης για τις γυναίκες. Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι μια διαδικασία σύντομης ώρας που περιλαμβάνει σύσφιξη των κολπικών δομών και των μυών τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για τη βελτίωση του μυϊκού τόνου, της δύναμης και του ελέγχου των κολπικών μυών. Η χαλάρωση του κόλπου, μια συχνή διαταραχή που συνδέεται με την τεκνοποίηση και τη γήρανση, αντιμετωπίζεται μέσω της κολπικής αναζωογόνησης.

Περιλαμβάνει περισσότερα από μια εξαιρετική ζωή

Γυναίκες που αναλαμβάνουν κολπική αναζωογόνηση για διάφορους λόγους, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν καμία σχέση με τη σεξουαλική τους ζωή. Η κολπική δομή μπορεί να είναι η πηγή δυσφορίας ή λειτουργικών προβλημάτων, όπως δυσκολία στο κράτημα ταμπόν, ουλώδης ιστός που είναι εμφανής γύρω από τον κόλπο, δυσκολία στην ούρηση, να αναπαράγετε έναν ήχο ενώ κάνετε γιόγκα, περπάτημα ή άλλες ελαφριές ασκήσεις .

Ωστόσο, η σεξουαλική σας ζωή θα βελτιωθεί

Η κολπική αναζωογόνηση κάνει το κολπικό κανάλι να γίνει πιο σφιχτό, γεγονός που αυξάνει την τριβή και στη συνέχεια αυξάνει τη διέγερση και την ευχαρίστηση. Σύμφωνα με μελέτες, μεταξύ 83% και 90% των γυναικών που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση κολπικής αναζωογόνησης αναφέρουν βελτίωση στη σεξουαλική τους ζωή. Η σεξουαλική ζωή των ασθενών βελτιώνεται με τη βελτίωση της κολπικής δομής τους καθώς και της αισθητικής τους εμφάνισης, η οποία ενισχύει την αυτοπεποίθησή τους και αυξάνει την επιθυμία. Αυτό μπορεί να επηρεάσει θετικά τις γυναίκες καθώς μπορούν να ξαναβρούν την όρεξή τους!

Η κολπική αναζωογόνηση πρέπει να γίνεται από επαγγελματία

Ο καλύτερος γιατρός για να αναλάβει θεραπεία κολπικής αναζωογόνησης είναι αυτός που ειδικεύεται σε αισθητικές κολπικές θεραπείες και θεραπείες γονιμότητας. Για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, οι ασθενείς θα πρέπει να αναζητήσουν έναν ειδικό που να έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες ή χιλιάδες επεμβάσεις κολπικής αναζωογόνησης και να είναι πλήρως εξοικειωμένος με την ποικίλη ανατομία, τις προτιμήσεις των ασθενών και την πιο πρόσφατη χειρουργική αντιμετώπιση. Το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης έχει μεγάλη εμπειρία στην κολπική αναζωογόνηση με PRP. Η κολπική αναζωογόνηση PRP αποτελεί συστατικό μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των προαναφερθέντων καταστάσεων. Για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση, μπορεί επίσης να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες PRP όπως η αναζωογόνηση των ωοθηκών και η εμπλουτισμένη prp.

Η κολπική αναζωογόνηση είναι μια θεραπεία αντιγήρανσης

Οι ασθενείς είναι συχνά μια χαρά για το υπόλοιπο της ζωής τους, αποκλείοντας έναν άλλο κολπικό τοκετό. Όλες οι περιοχές του σώματος πρέπει να χαλαρώνουν σταδιακά καθώς γερνάμε. Η κολπική αναζωογόνηση prp προσφέρει αντίστροφη επίδραση γήρανσης στις γυναίκες που κάνουν τη θεραπεία. Καθώς το PRP είναι ένας τύπος αναγεννητικού φαρμάκου, το δέρμα του βλεννογόνου θα πυκνώσει και θα σφίξει για περίπου 14 μήνες ως αποτέλεσμα της παραγωγής νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Published On: 7 Δεκεμβρίου, 2022Categories: ΝέαTags:

Share This Post