Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης

IVF, IUI, ICSI ...! Ακούγονται όλα σαν «μωρουδίστικα» και πράγματι είναι... περίπου! Είναι οι θεραπείες γονιμότητας που προσφέρει το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, μαζί με μια πληθώρα άλλων διαδικασιών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, όπως εξωσωματική γονιμοποίηση, η δωρεά ωαρίων και η δωρεά εμβρύων, για να σας βοηθήσει να φέρετε στη ζωή έναν ή μία από εμάς.

Ποιοι είμαστε εμείς; Μα φυσικά μια παρέα από τα πάνω από 6,000 παιδιά που γεννήθηκαν με τη βοήθεια του ιατρού κ. Φραϊδάκη στο Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, τα τελευταία 30 χρόνια και θα σας φιλοξενήσουμε στην ιστοσελίδα μας.

Ο ιατρός κ. Φραϊδάκης θεώρησε ότι κανείς δεν θα μπορούσε να εξηγήσει καλύτερα το θαύμα της ανθρώπινης ζωής από το ίδιο το θαύμα. Γι' αυτό συστήθηκε μια ομάδα «υψηλής τεχνολογίας» και δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα, για να λειτουργήσει ως ο εμπεριστατωμένος επιστημονικός σας οδηγός για τις θεραπείες γονιμότητας, όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση και τις τεχνολογίες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (A.R.T.).

Λοιπόν... μια πολύ θερμή υποδοχή από όλους εμάς, τα παιδιά, τον κ. Φραϊδάκη και την ιατρική ομάδα του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης. Είναι βαθύτατα ειλικρινής η επιθυμία μας να σας βοηθήσουμε να βιώσετε την ευλογία του να είσαι Γονιός.

Επικοινωνία

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο

  Χώρα

  Το μήνυμά σας

  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης.

  Copyright © 2018 All Rights Reserved. Powered by OpenIT