Αύξηση ποσοστών φυσικής εγκυμοσύνης με χρήση PRP

Tο Κέντρο γονιμότητας Κρήτης με επιστημονικό υπεύθυνο τον γυναικολόγο Ματθαίο Φραιδάκη με τεράστια εμπειρία 35 ετών στο τομέα της υπογονιμότητας, τα τελευταία χρόνια είναι από τις κλινικές που πρωτοπορούν και στον τομέα στην θεραπείας του PRP.

Ο δρ Φραιδάκης έχοντας αποκτήσει τεράστια εμπειρία στον τομέα του PRP, έχει πραγματοποιήσει πάνω από 3200 θεραπείες σε γυναίκες από όλο τον κόσμο με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τελευταία δεδομένα μας τα ποσοστά επιτυχίας του PRP ξεπερνούν το 85% και με τα μέχρι τώρα στοιχεία τα ποσοστά εγκυμοσύνης που έχουμε επιτύχει μετά από PRP είναι 48% από τα οποία το 26% με φυσιολογική σύλληψη.

Στην κλινική μας εφαρμόζονται και οι δύο υπάρχουσες τεχνικές PRP. Το PRP μέσω διακολπικού υπερηχογραφήματος και το PRP με λαπαροσκόπηση. Τα ποσοστά επιτυχίας αμφοτέρων είναι παρόμοια.

Απόδειξη της τεράστιας εμπειρία μας είναι η επιστημονική έρευνα που έχουμε διεξάγει, τα συμπεράσματα της οπαίας έχουν ήδη δημοσιευθεί και αφορούν δείγμα ασθενών του 2017 – 2018, το οποίο είναι το πλέον εκτεταμένο παγκοσμίως. Σύντομα θα δημοσιευθεί η νέα μας μελέτη με δείγμα περίπου 500 ασθενών με νέα ευρήματα που είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικά και αισιόδοξα.

Τους τελευταίους μήνες εφαρμόζεται στην κλινική μας και η εξελιγμένη μέθοδος Enriched PRP (EnPRP) με απευθείας έγχυση πρωτεϊνών και αυξητικών παραγόντων στις ωοθήκες μετά από ειδική επεξεργασία και φυγοκέντρηση των αιμοπεταλίων.

Τα αποτελέσματα είναι περισσότερο από ικανοποιητικά και στις αρχές του επόμενου χρόνου θα είμαστε σε θέση να δημοσιεύσουμε και την έρευνα μας επάνω σ΄αυτό το αντικείμενο.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι στην κλινική μας δεν έχει παρουσιαστεί ΚΑΜΙΑ επιπλοκή, απόδειξη της εμπειρίας μας στον τομέα αυτό.

Δείτε περισσότερα:

Αναζωογόνηση Ωοθηκών (PRP)

Κολπική Αναζωογόνηση (PRP)

Αναζωογόνηση ενδομητρίου (PRP)

Enriched PRP

Published On: 19 Οκτωβρίου, 2021Categories: ΝέαTags:

Share This Post