Ημερίδα «Ιατρικός Τουρισμός και Πολιτισμός ως μοχλοί Ανάπτυξης»

Home
  ›  
Νέα - Δημοσιεύσεις
  ›  
Ημερίδα «Ιατρικός Τουρισμός και Πολιτισμός ως μοχλοί Ανάπτυξης»
You are here:

Ημερίδα «Ιατρικός Τουρισμός και Πολιτισμός ως μοχλοί Ανάπτυξης»

Ο Ματθαίος Φραϊδάκης θα συμμετέχει ως ομιλήτης στην ημερίδα με θέμα: «Ιατρικός Τουρισμός και Πολιτισμός ως μοχλοί Ανάπτυξης» που διοργανώνεται αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου, 13:00 στην Ιεράπετρα από το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας και τη HMEDIC.

Η απήχηση του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης σε όλο τον κόσμο στον τομέα της ανθρώπινης υποβοηθούμενης αναπαργωγής και της εξωσωματικής γονιμοποίησης έρχεται σε πλήρη σύμπνοια με το στόχο της ημερίδας που είναι η ανάδειξη τρόπων ανάπτυξης του τουρισμού υγείας στην Κρήτη.

Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου , του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γ.Γ. Απόδημου Ελληνισμού, της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινέζικης και συμπληρωματικής Ιατρικής και θα πραγματοποιηθεί στο Αγροτικό Κέντρο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Κρήτης, δίπλα από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας στα Μανωλιανά Ιεράπετρας.

Επικοινωνία

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Τηλέφωνο

  Χώρα

  Το μήνυμά σας

  Έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης.

  Copyright © 2018 All Rights Reserved. Powered by OpenIT