Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Home
  ›  
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
You are here:

To Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, έχοντας το προνόμιο να επικουρεί στην έλευση νέας ζωής στην παγκόσμια κοινωνία, δεν θα μπορούσε να είναι μακριά από την ενεργό κοινωνική προσφορά για αυτούς που βρίσκονται σε ανάγκη. Είναι μία από τις θεμελιώδεις αρχές του Κέντρου Γονιμότητας να προσφέρει με κάθε μέσο που διαθέτει, ιδίως σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που η κοινωνία μας περνάει τώρα.

Ο Δρ. Φραϊδάκης και η ομάδα του θα απλώσει το χέρι σε όποιον θα ζητήσει βοήθεια και ιδιαίτερα στα παιδιά και τους γηραιότερους σε ηλικία πολίτες του Ηρακλείου, όποτε αυτό είναι δυνατόν. Έτσι, το Κέντρο Γονιμότητας Κρήτης, προσφέρει σε συσσίτια ηλικιωμένων που διοργανώνει η Εκκλησία, κάνει δωρεές παιχνιδιών και γλυκών σε ιδρύματα που φιλοξενούν παιδιά με ειδικές ανάγκες και συμμετέχει σε πολλές άλλες τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Αν ξέρετε κάποιον καλό σκοπό ή θέλετε βοήθεια για την οργάνωση & συμμετοχή σε εκδηλώσεις κοινωνικής ευαισθητοποίησης & εράνους, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Marketing του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης στο marketing@fertilitycrete.gr προκειμένου να συζητήσουμε σχετικά με τους δυνατούς τρόπους συμμετοχής του Κέντρου Γονιμότητας Κρήτης.

Copyright © 2018 All Rights Reserved. Powered by OpenIT